Unul dintre cei mai mari sportivi din lume, santajat de o tanara de 18 ani! Ce s-a intamplat dupa ce a postat aceasta poza

Unul dintre cei mai mari sportivi din lume, santajat de o tanara de 18 ani! Ce s-a intamplat dupa ce a postat aceasta poza

Jagr are 43 de ani si inca mai joaca in NHL, fiind cel mai bun marcator dintre jucatorii activi. Acesta este campion olimpic, dublu campion mondial si dublu campion in NHL.

Un caz incredibil a luat amploare. Celebrul hocheist Jaromir Jagr, considerat unul dintre cei mai buni hocheisti din toate timpurile, a fost santajat de o tanara de doar 18 ani.

Acesta s-a culcat cu Jagr iar dimineata, in timp ce fostul hocheist dormea, si-a facut un selfie in care apare si Jagr. Tanara l-a sanajat apoi pe ceh, caruia i-a cerut 2000 de euro ca sa nu publice poza in presa.

Raspunsul cehului a fost simplu: "Nu ma intereseaza, fa ce vrei", iar tanara a postat poza. Culmea este ca tot ea a iesit mai prost din aceasta "combinatie". Iubitul sau oficial a aflat ca il inseala. Culmea, acesta este tot jucator de hochei, in nationala de tineret a Cehiei, iar idolul sau era... Jagr!!!

Mai mult, toate reactiile de pe retelele de socializare au fost impotriva tinerei, pe care o acuza de practici... neortodoxe :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ana Maria Popescu, ironică la adresa lui Novak: ”Credeam că mă așteptați cu cecul de 5 milioane”
BRAT
Modifică setările cookies