Florin Zalomir deces scrima Sporturi

NEWS ALERT Un vicecampion olimpic și campion mondial al României a fost găsit mort în casă! Avea doar 41 de ani

Florin Zalomir a fost unul dintre cei mai importanți sabreri români din ultimele două decenii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:53
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 11:20

Vicecampion olimpic în 2012, campion mondial în 2009 și campion european în 2006, sabrerul Florin Zalomir a fost găsit mort în propria locuință!

Sportivul avea 41 de ani și, după retragerea din activitate, a activat ca antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național al României.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Știrile PRO TV că acesta s-a sinucis din gelozie, cu arma personală.

”Astăzi 3 octombrie a. c., În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, a transmis IPJ Ilfov.

”Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis și Jandarmeria.

Palmaresul lui Florin Zalomir la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene

Palmaresul lui Florin Zalomir este unul impresionant: argint la Jocurile Olimpice din 2012, aur la Campionatul Mondial din 2009, aur la Campionatul European din 2006, bronz la Campionatele Mondiale din 2001 și 2010, argint la Campionatele Europene din 2009 și 2012, toate cu echipa, și bronz la Campionatul European din 2006, la individual.

Modifică setările cookies