Un meci de jiu jistu a avut un final TRAGIC: Un copil de 15 ani a ramas PARALIZAT! VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 16:46

	Un meci de jiu jistu a avut un final TRAGIC: Un copil de 15 ani a ramas PARALIZAT! VIDEO

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Un meci din semifinalele turneului Espírito Santo a avut parte de un final tragic. Wesley Marques, un luptator in varsta de 19 ani a reusit sa il intoarca pe Gabriel Luiz (15 ani) , iar acesta din urma si-a fracturat gatul reusind sa-si fractureze vertebrele 3 si 4.

Dupa doua operatii pe care le-a avut, doctorii nu i-au putut garanta recuperarea totala. Prima operatie a fost menita sa-I aduca oasele inapoi la locul lor, iar a doua pentru a elimina fragmentele de os ramase in zona lezata.

Dupa acest eveniment socant care a avut loc pe 4 august, Federatia de Jiu Jitsu din Brazilia le-a interzis celor de la Espirito Santo sa mai orgizeze lupte intre luptatori de la categorii de varsta diferite.

UPDATE: Luptatorul in varsta de 15 ani a reusit astazi sa-si miste umerii si simte fiori in picioare, asta insemnand ca recuperarea lui decurge bine si exista sanse de recuperare.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:
BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT