bowling Sporturi

SUPER TURNEU de bowling in Romania! 140 de jucatori din Europa vin sa joace in CHAMPIONS LEAGUE la Bucuresti

Bucharest International Bowling Open, singurul turneu de bowling in sistem open din Romania, ofera premii in valoare de 20.000 de euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Noiembrie 2012, 16:51
Data actualizarii: Marti 13 Noiembrie 2012, 16:50

Peste 140 de jucatori profesionisti din 14 tari s-au inscris in cursa pentru premii. Jucatori din Top 60 ca Paul Stot (campion anul trecut), Ronnie Russell (locul 20 in Liga Profesionista Americana si favoritnul numarul 1 al turneului de la Bucuresti), Petteri Salonen, Steve Miller si Matt Miller (ultimii doi componenti ai nationalei Angliei) sunt doar cateva dintre numele care au confirmat prezenta. Lista participantilor de top le mai cuprinde pe Patricia Luoto (Germania), vicecampioana europeana in 2012 si pe Betina Lund, campioana Danemarcei.

Romania e reprezentata pe tabloul dina cest an de Marius Balan, Viorel Simut, Romeo Gagenoiu si Catalin Gheorghe. Pentru prima oara de la startul competitiei, au avut loc turnee de calificare in toata tara!

Finala turneului international de bowling va avea loc duminica, 25 noiembrie, de la 20:30, iar intrarea in clubul IDM va fi libera.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!