Si-a carat fratele pana la linia de sosire, dar acesta a ratat titlul mondial: "Nu poti fi mai aproape de moarte decat a fost el!"

Autor: Sport.ro
Luni 19 Septembrie 2016, 11:31

	Si-a carat fratele pana la linia de sosire, dar acesta a ratat titlul mondial: "Nu poti fi mai aproape de moarte decat a fost el!"

Ultima cursa din World Triathlon Series a oferit un final cu adevarat impresionant.

Jonny Brownlee a fost la un pas sa castige al doilea titlu la World Triathlon Series, dar a ratat la ultima cursa trofeul! Jonny era in lupta directa cu spaniolul Mario Mola inainte de cursa de la Cozumel, Mexic, si trebuia sa castige cursa iar Mola sa nu termine mai sus de locul 4.

Iar cursa se indrepta spre acest rezultat! Insa cu 700 de metri inainte de final, Jonny a cedat din cauza caldurii din Mexic! Singurul mod prin care a putut sa termine a fost fratele sau, Alistair! Acesta l-a carat pana dupa linia de sosire acolo unde Jonny a cedat si a fost nevoie de interventia medicilor.

"A fost reactia umana normala fata de fratele meu dar as fi facut la fel pentru oricine altcineva. Cred ca nu poti fi mai aproape de moarte decat a fost el in acest sport" a spus Alistair dupa cursa pentru BBC.

Din pacate pentru Jonny, el a terminat cursa din Mexic pe locul 2 in timp ce Mola a obtinut locul 5 - astfel, Mola a devenit noul campion mondial cu 4 puncte in plus in clasamentul final.

1. Mario Mola (ESP) - 4819
2. Jonathan Brownlee (GBR) - 4815
3. Fernando Alarza (ESP) - 4087
4. Henri Schoeman (RSA) - 3160
5. Richard Murray (RSA) - 2975

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies