Secretul celui mai puternic om de pe planeta! Nu o sa iti vina sa crezi cum a facut Pudzianowski o avere de 8.000.000 de euro

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 17:35

	Secretul celui mai puternic om de pe planeta! Nu o sa iti vina sa crezi cum a facut Pudzianowski o avere de 8.000.000 de euro

Mariusz Pudzianowski are o avere de peste 8 milioane de euro.

Mariusz Pudzianowski a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti atleti din lume dupa ce a devenit cel mei puternic om de pe planeta, castigand de mai multe ori la rand titlul de campion mondial in World's Strongest Man.

Acesta a facut trecerea la MMA in 2009 iar succesul nu a intarziat sa apara. Chiar daca nu a ajuns intr-o promotie importanta, Pudzianowski a castigat cateva meciuri importante in KSW, promotia cu cea mai mare impact in Polonia. Rolles Gracie, Sean McCorkle, Bob Sapp si Pawel Nastula sunt printre adversarii cei mai importanti invinsi de polonez.

Putini stiu insa ca acesta are o avere de peste 8 milioane de euro! Pudzianowski a strans putin peste 1 milion de euro din cariera de sportiv, atat din Strongman cat si din MMA, insa majoritatea banilor i-a facut din afaceri.

Polonezul are un salon de evenimente de lux care este rezervat pe aproape toata durata anului si care ii aduce sute de mii de euro pe an. In plus, Pudzianowski mai are si o companie de transport, pe langa alte afaceri mai mici dezvoltate in ultimii 10 ani. Chiar daca nu pare la prima vedere, colosul plin de muschi a terminat facultatea si este detinator de master in Relatii Internationale.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies