Joi 31 Mai 2018, 20:59

S-a antrenat pe ASCUNS, acum e cel mai bun din tara! INFERNUL prin care trece intr-o cursa de 10 ore! VIDEO

Nu stia sa inoate, s-a antrenat un an si jumatate pe ascuns, fara sa afle parintii si acum a ajuns cel mai bun din tara.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

10 ore dureaza o cursa completa pentru romanul de la triatlon - inoata, merge cu bicicleta si alearga. Parintii l-au tinut din scurt cand era mic.

"Faceam antrenamente pe ascuns. Cand venea mama acasa ma punea: du-te la piata, fa cumparaturile, cumpara cartofi patrunjel! Nu puteam sa-i zic: "mama, sunt obosit. Cand am inceput sa practic triatlonul nu stiam sa inot", spune Mihai Baractaru. 

El s-a mutat la Bucuresti, dar pedaleaza pana in Brasovul natal cu bicicleta de 14.000 de euro. Nu bea alcool si ca sa reziste la efort, el mananca intr-o zi cat doi.

"Nu-i ok sa mananci prajeli, carne la gratar exagerat sau alte porcarii. sau fast-food", mai spune el. Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”