HOFFLINE | Ganea si povestea pariului nebun facut de Hagi! Cum s-a transformat dupa ce a fost dat afara de la CFR Cluj si Craiova

"Intr-un an fac din el cel mai bun fundas stanga", le-a spus Hagi apropiatilor dupa ce l-a vazut pe Cristi Ganea la primul antrenament la Viitorul

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Mai 2018, 13:53
Data actualizarii: Miercuri 30 Mai 2018, 14:14

Dat afara de la CFR Cluj si Craiova, Cristi Ganea a ajuns in vara lui 2015 la Viitorul, dupa scurte episoade petrecute la Sageata Navodari si FC Brasov.

"Intr-un an fac din el cel mai bun fundas stanga din tara", a fost pariul pe care Gica Hagi l-a facut intr-un cerc de apropiati, dupa primul antrenament al lui Ganea la Viitorul.

Ganea juca atunci in rolul de mijlocas ofensiv, sau aripa stanga, iar Hagi a avut ideea de a-l reprofila fundas stanga.

Dupa un an si jumatate, Cristi Ganea a fost vandut la Bilbao pentru 1 milion de euro si a devenit jucator de nationala.

Transferul efectiv s-a facut saptamana trecuta, iar Ganea a fost primit excelent in Tara Bascilor, practic tara adoptiva pentru familia lui.

Mundo Deportivo a scris astazi povestea familiei Ganea - mama lui a plecat la munca in Spania la inceputul anilor 2000, a fost pacalita initial de o persoana care i-a promis ca ii va gasi un loc de munca acolo, in schimbul a 500 de euro, a pierdut banii si a fost nevoita sa o ia de la zero.

S-a angajat intr-un restaurant pe care familia Ganea a ajuns sa il cumpere dupa cativa ani, cu bani imprumutati de la banca.

Mai multe in rubrica HOFFLINE, in video (mai sus).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!