robert glinta Camelia Potec Europenele de natatie roma Sporturi

FOTO Robert Glință nu va participa la Europenele de natație de la Roma. Ce a declarat Camelia Potec

Camelia Potec dezvăluie că sportivul de la CS Dinamo a spus pas regalului din Peninsulă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 21:38
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 21:50

Pe 11 august debutează Campionatul European de natație de la Roma, unde România va fi reprezentată și de starul David Popovici. Șefa FRNPM, Camelia Potec, a spus pentru Agerpres care e obiectivul lotului tricolor, dar a dezvăluit și că Robert Glință nu va fi prezent la competiția din Italia. 

Robert Glință nu merge la Campionatul European de la Roma

"În primul rând, noi aveam ca obiectiv câştigarea a două medalii acum, bineînţeles. Din păcate, sportivul Robert Glinţă nu va mai putea participa la această la această competiţie şi n-aş vrea ca această presiune să fie doar pe umerii lui David Popovici. Aşa că vom rămâne cu obiectiv de o singură medalie. Este şi a fost o perioadă încărcată pentru David şi în primul rând ne dorim să rămână sănătos şi să reuşească câştigarea unei medalii la acest Campionat European de seniori.

Robert nu poate să participe. O să avem un comunicat oficial săptămâna viitoare înainte de plecare. Momentan nu am un răspuns pe care să-l dau, nu pentru că nu vreau, dar este clar că nu poate participa", a declarat Camelia Potec, pentru sursa mai sus menționată. 

Camelia Potec, campioană olimpică la Atena 2004 la 200 m liber, a devenit la 31 ani cel mai tânăr preşedinte al unei federaţii sportive din România, după alegerile de la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern din octombrie 2013.

Modifică setările cookies