Revenire senzationala pentru Anderson Silva! La doar 9 saptamani de cand si-a rupt piciorul este inapoi sala! VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Februarie 2014, 14:20

	Revenire senzationala pentru Anderson Silva! La doar 9 saptamani de cand si-a rupt piciorul este inapoi sala! VIDEO

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Anderson Silva si-a rupt piciorul pe 29 decembrie, intr-un meci de titlu UFC impotriva lui Chris Weidman, cel care ii furase centura la mijlocul aceluias an.

Acesta si-a fracturat piciorul in urma unei lovituri joase de picior. Cel mai mare luptator din toate timpurile a dus cea mai grea batalie la vestiar, dupa ce s-a terminat meciul. Clipele de groaza au fost povestite chiar de cel cu care s-a luptat, Chris Weidman:

"O sa tin minte toata viata strigatul lui Anderson Silva. Incerci sa nu devi emotional la astfel de meciuri insa a fost prea crud. Anderson tipa din toti plamanii pe targa, la vestiare. Nu o am auzit in viata mea asa ceva. Un sunet teribil", a spus Weidman.

La doar 9 saptamani de la accidentare, Anderson a revenit la antrenamente. Acesta ridica greutati in sala de forta, face antrenamente de Jiu Jitsu Brazilian si recent a inceput sa loveasca si la palmare, deocamdata doar cu bratele.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies