Sporturi

Cel mai puternic om din lume a batut un INTERLOP care agresa un copil pe strada! Ce s-a intamplat apoi cu Marius Pudzianowski

Mariusz Pudzianowski este un adevarat idol in Polonia, chiar daca trecutul sau ascunde si momente mai cenusii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 18:02
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2015, 18:12

Mariusz Pudzianowski a reusit un KO senzational saptamana trecuta, dupa o dreapta devastatoare ce l-a trimis pe adversar la podea. Polonezul a devenit o adevarata senzatie in MMA la el in tara, facand cu succes trecerea de la concursurile de Strongman la cusca de MMA.

Putini stiu insa ca Pudzianowski a stat un an si jumatate la inchisoare, dupa ce a batut un interlop. Este un episod despre care polonezul nu prea vorbeste.

In 2001 a avut mari probleme cu legea. Cu toate ca era foarte cunoscut in Polonia a fost condamnat la 18 luni de inchisoare pentru agresiune, dupa ce a batut un interlop. Pudzianowski a povestit intr-un interviu ca a intervenit cand un smecher batea un copil de 18 ani. Sportivul a intervenit si i-a predat o lectie smecherului, insa a platit scump pentru asta.

“Am fost in inchisoare din cauza unui mafiot. Era un om influent, brutal si foarte bogat. Era de inaltimea mea si fusese si el boxeur. Nu era atat de mare cat eram eu in perioada in care eram campion Strongman, dar va pot spune ca a fost o lupta echilibrata. Ca un om puternic ce sunt am sarit sa-i apar pe cei slabi. Asta am crezut eu cand am ajuns acasa, insa judecatorul a crezut altceva”, a povestit uriasul intr-un interviu.

Modifică setările cookies