Povestea fabuloasa a unui medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Beijing: s-a imbatat de fericire, dar apoi a realizat ce prostie a facut

Povestea fabuloasa a unui medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Beijing: s-a imbatat de fericire, dar apoi a realizat ce prostie a facut

Un sportiv polonez, medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de la Beijin, care se tin chiar in aceasta perioada, a avut parte de o aventura cu adevarat nabuna.

Polonezul Pawel Fajdek nu se va intoarce acasa doar cu medalia castigata in proba de aruncare a ciocanului, dar si cu o poveste amuzanta.

Sportivul de 26 de ani, care a produs o mare surpriza obtinant primul loc la Campionatele Mondiale de la Beijin, a fost aproape sa ramana fara medalia pentru care a muncit atat de mult.

Fericit ca a luat aurul, polonezul a petrecut cateva ore bune intr-un restaurant din Beijin, unde a consumat si o cantitate deloc de neglijat de alcool.

Potrivit portalului chinez de stiri Trencent, Fajdek s-a indreptat ulterior catre hotel, insa, ramas fara bani, l-a platit pe taximetrist chiar cu medalia de aur.

Cand aburii alcoolului s-au mai risipit, Fajdek a realiza ce prostie a facut si a cerut ajutorul Politiei, care l-a identificat pe taximetrist si a recuperat medalia.

Pawel Fajdek a castigat argintul la Europenele de la Zurich, de anul trecut. La JO din 2012, de la Londra, acesta s-a clasat pe ultimul loc.

Citeste si:Pawel Fajdek
VIDEO PROTVPLUS.RO

INTERVIU. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui: „Prețurile de pe litoralul românesc sunt foarte mari”
BRAT
Modifică setările cookies