Poveste UNICA in Romania! Aceasta e cea mai tare generatie din sport: o familie intreaga de portari celebri! VIDEO

Daca tatal, unchiul si bunicul sunt portari de fotbal, ce meserie ai putea sa ai? "Tot portar" - asa s-a gandit si fiica lui Tibi Lung, care apara poarta unei echipe de handbal.

In familia Lung, talentul de portar se transmite din generatie in generatie. Silviu Lung a aparat poarta Craiovei Maxima, a Stelei si a nationalei!

Tibi Lung si Silviu junior au continuat drumul inceput de tatal lor. Iar povestea nu se opreste aici. Fiica fostului portar al Stelei, Tibi Lung, s-a nascut si ea cu acest microb.

La 14 ani e handbalista si viseaza sa ajunga mare ca Hutupan sau Paula Ungureanu.

"E un post cu multe responsabilitati, dar cand imi ajut echipa e ceva foarte frumos!", spune Cristina Lung.

"Noi ne-am urmat un destin! Nu cred ca s-au mai vazut 3 portari din 3 generatii diferite, care sa castige trofee!", crede Tibi Lung.

"Am vazut-o la cateva meciuri de handbal, cred ca e foarte talentata", spune Silviu Lung junior, care e portarul la moda in familie. A fost ales cel mai bun din Romania in 2014.

"Ii doresc sa castige multe trofee si sa-si indeplineasca visul de ajunge la o echipa mare", vrea Tibi Lung.

"Ma asteptam ca unchiul sa fie declarat portarul anului. Pentru ca a avut un an de exceptie si merita din plin", anunta Cristina Lung.

"In acest an a fost si este mai greu, pentru ca are examen de capacitate si noi vrem sa ne axam si pe scoala, nu numai pe sport", anunta Tibi Lung.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies