Poveste UNICA in Romania! Aceasta e cea mai tare generatie din sport: o familie intreaga de portari celebri! VIDEO

Daca tatal, unchiul si bunicul sunt portari de fotbal, ce meserie ai putea sa ai? "Tot portar" - asa s-a gandit si fiica lui Tibi Lung, care apara poarta unei echipe de handbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 21:07
Data actualizarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 21:15

In familia Lung, talentul de portar se transmite din generatie in generatie. Silviu Lung a aparat poarta Craiovei Maxima, a Stelei si a nationalei!

Tibi Lung si Silviu junior au continuat drumul inceput de tatal lor. Iar povestea nu se opreste aici. Fiica fostului portar al Stelei, Tibi Lung, s-a nascut si ea cu acest microb.

La 14 ani e handbalista si viseaza sa ajunga mare ca Hutupan sau Paula Ungureanu.

"E un post cu multe responsabilitati, dar cand imi ajut echipa e ceva foarte frumos!", spune Cristina Lung.

"Noi ne-am urmat un destin! Nu cred ca s-au mai vazut 3 portari din 3 generatii diferite, care sa castige trofee!", crede Tibi Lung.

"Am vazut-o la cateva meciuri de handbal, cred ca e foarte talentata", spune Silviu Lung junior, care e portarul la moda in familie. A fost ales cel mai bun din Romania in 2014.

"Ii doresc sa castige multe trofee si sa-si indeplineasca visul de ajunge la o echipa mare", vrea Tibi Lung.

"Ma asteptam ca unchiul sa fie declarat portarul anului. Pentru ca a avut un an de exceptie si merita din plin", anunta Cristina Lung.

"In acest an a fost si este mai greu, pentru ca are examen de capacitate si noi vrem sa ne axam si pe scoala, nu numai pe sport", anunta Tibi Lung.

Modifică setările cookies