david popovici inot Sporturi

Popovici, gest de adevărat campion! Anunțul făcut de înotător: „Mă voi implica mai mult în cauze sociale!”

David Popovici, cel mai bun înotător din România, este hotărât să se implice mai mult în acțiuni sociale în încercarea de a pune umărul la dezvoltarea țării noastre prin puterea exemplului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 23:37
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 23:43

David Popovici a notat, vineri, într-un mesaj postat pe Facebook, că îşi va împărţi energia între familie, prieteni, studii şi sport şi că intenţionează să se implice mai mult în cauze sociale.

Înotătorul a precizat că este important ca oamenii să se ajute între ei şi că trebuie să existe în România speranţa că fiecare poate reuşi şi poate trece cu bine peste orice.

  • David Popovici

Popovici: „Vreau să văd cât mai mulţi români fericiţi şi sănătoşi!”

„Consider că în ultimele săptămâni nu am fost foarte clar cu privire la planurile mele de viitor şi cred că vă sunt dator cu un răspuns. Îmi voi împărţi energia între cele de suflet (familie, prieteni), studii şi sport. Toate trei sunt foarte importante pentru mine, ca să pot creşte ca om şi să simt că fac ceea ce îmi place, ceea ce mă pasionează, dar şi ceea ce trebuie. Familia e cea mai importantă, creşterea profesională e importantă, iar sportului îi sunt dator cu sinceritate şi înţelegere.

Totodată, mă voi implica mai mult în cauze sociale în perioada următoare. Îmi doresc foarte mult să avem succes ca ţară şi ca oameni, vreau să văd cât mai mulţi români fericiţi şi sănătoşi. Simt nevoia să mă implic mai mult, trebuie să ajutăm România cu poveşti de succes, dar şi cu speranţa că fiecare poate reuşi şi poate trece cu bine peste orice.

Să ne sprijinim unii pe alţii, e important.

Ţinem aproape!”, a scris Popovici.

David Popovici este cel mai bun înotător european al anului 2022. El a câştigat anul trecut două titluri de campion mondial, două de campion europeana, un argint mondial în bazin scurt, trei titluri mondiale la juniori şi patru titluri europene la juniori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!