Performanta INUMANA a unui EROU! Vrea sa fie campion la skandenberg desi vine la masa intr-un picior! Omul care merita respect MAXIM

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Martie 2013, 22:00

Un sportiv din Botosani a venit intr-un picior la Nationalele de skandenberg. In ciuda handicapului, termina mereu pe podium.

Aproape 400 de baieti si fete cu muschi din toata tara si-au dat intalnire la nationalele de skandenberg. Printe ei se afla si un sportiv din Botosani, care face skandanberg intr-un picior.

"Am ramas cu sechela asta, am zis ca trebuie sa fac ceva sa nu devin un nimeni in drum, sa pot sa fac ceva, nu sa-mi plang de mila", spune Vali Scurtu.

Si skandenbergul l-a bagat in spital, dar n-a renuntat: "Am avut o accidentare in 2009. Mi-am rupt bratul stang, dar am reusit sa continui. Visul meu e sa fiu campion mondial!"

Uriasi sunt si arbitrii de skandenberg. Cel mai inalt are 2.10. I se spune ... Micutul. :)

Nici cu tocuri de 10 centimetri, femeia arbitru de la skandenberg nu-l egaleaza pe colegul ei. E insa prezenta sexy de la campioanatele nationale.

"Mi s-a spus ca sunt sexy, mie nu mi se pare. Sunt complexata pentru ca sunt foarte mica de inaltime. Am doar 1.60", spune Roxana Dinca.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT