Sporturi

Performanta FABULOASA! Un roman, desemnat cel mai SCULPTAT barbat din Europa: Alexandru Ceobanu, campion la Arnold Classic! FOTO

Un roman a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de fitness si bodybuilding ale continentului - Arnold Classic Europe.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 15:41
Data actualizarii: Duminica 28 Septembrie 2014, 15:58

Performanta formidabila pentru romanul Alexandru Ceobanu (27 de ani), cel care a reusit ieri sa castige trofeul Arnold Classic Europe, unul dintre cele mai importante de pe continent si chiar din lume, la categoria Mensphysique.

Alex Ceobanu, cunoscut model de fitness si bodybuilding, a reusit in acest weekend cea mai importanta performanta a carierei, clasandu-se pe primul loc al podiumului Arnold Classic.

Fost campion national de juniori in 2005 si 2007 si ocupant al locului 2 in 2006, Ceobanu a mai fost semifinalist al concursului Model Universe Miami (2008). Acesta mai avea in palmares pana acum si un loc 2 la Campionatele Nationale de Seniori din 2013.

Alex Ceobanu este si antrenor certificat de IFBB si a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, precum si Scoala Nationala de Antrenori.

Tanarul de 27 de ani a fost urmat in clasamentul Arnold Classic Europe - Mensphysique de un german, Alexis Kauth, si de un francez, Antony Amar.

Arnold Classic Europe a avut loc in acest weekend la Madrid, iar categoria Bodybuilding a fost castigata de germanul Dennis Wolf, locul 4 la Mister Olympia.

SURSA FOTO: Facebook/Alexandru.Ceobanu

Modifică setările cookies