Oncescu si Valahu s-au chinuit sa sparga LANTERNA INDESTRUCTIBILA VARTA! Vezi cum s-au descurcat:

Cei mai puternici oameni din Romania, Oncescu, Valahu si Instalatoru au fost infranti. Nu de un superom, ci de o noua minune: Lanterna indestructibila VARTA!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2011, 20:02
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2011, 11:35

Misterul a fost elucidat. Cei care s-au tot intrebat "Cine e indestructibila?" au aflat raspunsul. Greii Oncescu, Valahu si Daniel Instalatoru, au vrut sa vada de ce e in stare lanterna fabuloasa. Provocarea a fost maxima.

"Daca imi spunea cineva ca o lanterna e mai tare ca mine o luam drept cel mai bun banc. N-am crezut!", a spus Valahu.

De 5 ori campion mondial la skandenberg, Oncescu a vrut sa spele rusinea prietenilor sai, Valahu si Instalatoru. A vrut sa-i faca felul cu o bata de fier, dar n-a fost suficient de puternic pentru Indestructibila VARTA.

Impatimitii sporturilor extreme abia asteapta sa foloseasca lanterna care lumineaza pana la 138 de metri. Indestructibila e facuta din acelasi material ca avioanele si poate sa reziste la conditii extreme: caderi, foc, apa, gheata si la o greutate de 8 tone.

Distrugatorii vs. INDESTRUCTIBILA VARTA: Confruntarea a avut loc martiseara, la evenimentul de lansare a lanternei indestructibile VARTA, unde Ion Oncescu, Radu Valahu si Daniel Instalatorul au incercat din rasputeri sa distruga produsul. Cei trei distrugatori au testat lanterna in cele mai dure si neasteptate probe: indoit cu clesti, foc, spart de placi de BCA de cate 10 cm, tractiuni cu lanterna, catarare pe lanterne si lovituri cu bata de baseball. Proba finala i-a apartinut lui Oncescu, care a zdrobit un bloc de gheata in care lanterna indestructibila VARTA rezista aprinsa de peste 70 de ore. In urma confruntarii extrem de dure, lanterna VARTA a dovedit ca isi merita pe deplin numele: INDESTRUCTIBILA.

Lansata deja la nivel international, lanterna indestructibila VARTA  a ajuns acum si in Romania. Departe de a fi o simpla lanterna, lanterna indestructibila VARTA rezista in conditii in care alte lanterne cedeaza. Datorita designului de produs extrem de robust, lanterna indestructibila VARTA  supravietuieste chiar si la o cadere de la o inaltime de 9 metri si poate rezista la o greutate maxima de 8 tone. Materialul din care este confectionata - aluminiu de inalta calitate pentru avioane, special calit, pentru durabilitate maxima – garanteaza faptul ca lanterna absoarbe chiar si cele mai puternice socuri si lovituri. De asemenea, lanterna este protejata la jet de apa.

Gama de lanterne indestructibile VARTA cuprinde cuprinde sase produse diferite, disponibile in 3 versiuni, pentru baterii de tip AA, AAA si C. Lanternele indestructibile model 3AAA si 3C au doua niveluri de luminozitate, unul fiind corespunzator modului de economisire a energiei.

Caracteristici tehnice (difera in functie de model):
Luminozitate: pana la 140 lm
Durata de viata a bateriei: pana la 85 ore
Distanta de iluminare: pana la 350 de metri

Materialele dure din care este confectionata si constructia interna extrem de rezistenta la soc si impact fac din aceasta ajutorul perfect pentru oamenii activi, pasionati de activitati outdoor si sporturi extreme, dar si pentru munca dura pe santierele de constructii. Lanterna indestructibila VARTA este un gadget robust pe care orice barbat si-l doreste, fie pentru munca, timp liber sau activitati casnice. Chiar si in jurul casei pot aparea provocari pentru o lanterna, de la copiii care demonteaza orice si pana la urcatul in pod pe intuneric. Lanterna indestructibila VARTA rezista insa in orice situatie.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies