Sporturi

O prezentatoare hartuita de unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din lume acuza dur: "Nu se face nimic impotriva abuzurilor!"

Scandalurile se tin scai de NFL

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 19:07
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 19:10

Jenn Sterger, cea care a lucrat la New York Jets in postura de gazda in timpul meciurilor, acuza dur intr-un interviu pentru New York Daily News pentru modul in care NFL trateaza astfel de situatii, spunand ca nu se iau masuri pana cand lucrurile capata o amploare prea mare.

Fost jurnalist online pentru Sports Illustrated, Jenn a fost hartuita de catre celebrul Brett Favre de la care primea mesaje indecente si poze similare in 2008. Ea spune ca astfel de comportament nu este blamat pana cand depaseste limita impusa de NFL.

"Singurul motiv pentru care NFL face ceva impotriva jucatorilor acum este pentru ca ii costa bani din sponsorizari. Sponsorii nu vor sa fie asociati cu oamenii care bat femei sau copii" a spus ea, facand referire la scandalul cu jucatorul lui Baltimore Ravens, Ray Rice, cel care si-a lovit logodnica in lift.

Cazul hartuirii lui Jenn Sterger a fost judecat abia in 2010 iar ea spune ca totul era judecat in mod gresti: "Ei m-au tratat de parca eu eram cea care a facut ceva gresit"

Modifică setările cookies