Noua moda printre bucuresteni! Tot mai multi amatori de sport merg la cursuri de spinning! Cum arata un maraton de 40 de kilometri pe bicicleta stationara

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Februarie 2015, 21:57
Data actualizarii: Duminica 01 Februarie 2015, 22:01

Exista si concursuri de maraton... pe bicicleta stationara! Si se tin in sala! Tot mai multi bucuresteni se arata interesati de cursuri si concursuri de spinning.

Spinning e numele noului sport, care incepe sa prinda din ce in ce mai mult la noi. La Bucuresti s-a facut si un concurs! Oamenii au pedalat in sala peste 40 de kilometri.

Acest sport e si secretul vedetelor de la Hollywood - Jodie Foster si Jennifer Aniston pedaleaza non-stop ca sa fie in forma!

"Sunt mult mai sanatoasa, mult mai fit. Pot sa alerg la zero grade in tricou si nu mai racesc, ma si simt mult mai bine. E mult mai greu sa mergi cu bicicleta afara, pentru ca sunt multi factori de risc, cum ar fi soferii neatenti. La spinning nu avem asa ceva", povesteste Oana.

Tot mai multe sali de sport din capitala si din toata tara organizeaza cursuri de spinning, cursuri care pot fi foarte variate - de la maratoane pana la antrenamente de mare intensitate sau pe intervale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!