Sporturi

MOTIVUL pentru care Bellu si Bitang au renuntat la lotul olimpic de gimnatica! "Daca e prea batran, asta e!"

Antrenorii lotului olimpic de gimnastica explica motivele care i-au facut sa renunte.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 10:13
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 10:29

Mariana Bitang a vorbit in Adevarul despre ce s-a intamplat cu plecarea lor de la lotul olimpic.

"INSEAMNA CA E PREA BATRAN SI PENTRU GIMNASTICA!"

Decizia a venit pe neasteptate pentru cei mai buni antrenori ai sporturilor din Romania. Echipa Bellu-Bitang formeaza o pereche recunoscuta si ofertata international, care a adus zeci de medalii gimnasticii din Romania.

"Vom continua proiectul legat de selectia copiilor din toata tara si, daca e nevoie de noi intr-o calitate onorifica de consilieri sau de supervizori sau de cum vreti sa-i ziceti, ramanem alaturi de lotul feminin si, daca e nevoie de sfaturile noastre, le vom oferi.

Noi nu mai suntem antrenorii acestui lot din iunie, dupa Campionatul European. Daca veti merge in trecut prin acea perioada, veti gasi raspunsul.

Daca Bellu era prea batran sa mai fie presedinte al COSR, cu siguranta ca era si mai batran pentru pozitia de antrenor al lotului de gimnastica", a spus Mariana Bitang.

Echipa Romaniei, formata din gimnastele Larisa Iordache, Stefania Stanila, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolisan, Silvia Zarzu, Paula Tudorache si rezerva Ioana Nicoara, va participa la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), intre 3 si 12 octombrie.

Gimnastele tricolore vor fi insotite de staful tehnic format din Lacramioara Moldovan, Lucian Sandu si Cristian Moldovan, conform unei informari a Federatiei Romane de Gimnastica. Accidentata, Diana Bulimar nu va putea participa.

Octavian Bellu (63 de ani) si Mariana Bitang (52 de ani) sunt cei mai titrati antrenori din lume in gimnatica, in acest moment.

Modifică setările cookies