Moment absolut ULUITOR! Ronnie O'Sullivan si-a dat pantofii jos in timpul Campionatului Mondial! Ce a urmat e de neimaginat!

Moment absolut ULUITOR! Ronnie O'Sullivan si-a dat pantofii jos in timpul Campionatului Mondial! Ce a urmat e de neimaginat!

Ronnie O'Sullivan a reusit o premiera in istoria mondialului de snooker. A jucat in sosete!

Ronnie O'Sullivan si-a dat pantofii jos in timpul Campionatului Mondial! Ce a facut englezul apoi este de neimaginat
O'Sullivan si-a dat pantofii jos in timpul meciului din runda inaugurala la Campionatul Mondial de snooker, disputata in fata lui Craig Steadman.

Englezul, de 5 ori campion mondial, a fost nevoit sa joace IN SOSETE pentru o perioada, dupa ce a simtit ca il strang pantofii pe care ii purta. Ronnie a fost obligat in cele din urma sa incalte alti pantofi, fiind impotriva regulamentului sa joace in sosete. O'Sullivan chiar risca o amenda din partea organizatorilor, care inca nu s-au pronuntat asupra incidentului.

La un momentdat, O'Sullivan a cerut o pereche de pantofi chiar din public, insa nu a avut succes. "Are cineva niste pantofi? Marimea 41 imi trebuie", a spus O'Sullivan, care a fost salvat chiar de directorul turneului.

Nu este prima data cand Ronnie are probleme cu incaltamintea la un turneu. Acesta a jucat cu pantofi sport in decembrie, la UK Championship, dupa ce si-a rupt glezna in timp ce alerga.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies