Mister Olympia de anul trecut este URIAS! Cum arata cu doar 2 zile inainte de concursul de anul acesta - SUPER VIDEO

Mister Olympia de anul trecut este URIAS! Cum arata cu doar 2 zile inainte de concursul de anul acesta - SUPER VIDEO

Heath este marele favorit la trofeu si anul acesta.

Cel mai tare concurs de culturism, Mister Olympia, se apropie de marea batalie. Sportivii s-au adunat deja si au facut cantarul inainte de competitie. Favoritul de anul acesta este Philip Heath, cel care a castigat ultimele 4 editii ale concursului.

Acesta este merele favorit, mai ales ca cel care a luat locul 2 in ultimele 3 editii, Kai Greene, nu participa la aceasta editie, motivele adevarate fiind necunoscute, desi zvonul ar fi acela ca nu a reusit sa vina intr-o forma care sa ii puna probleme lui Heath, asa ca a preferat sa nu participe.

Heath a facut senzatie la cantar si la intalnirea oficiala a culturistilor. Acesta era de departe cel mai masiv culturist din sala, doar o greseala in ultimele zile dinaintea concursului putand sa il faca sa scape titlul din mana.

Americanul a venit in sala acoperit de un tricou, pe care nu l-a dat jos pana la final. Doar cativa dintre culturisti au dat jos tricourile, acestia nedorind sa arate forma in care au venit la concurs, mai ales ca ai de slabit intens in urmatoarele zile, pana in week-end, cand are loc concursul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies