Sporturi

"Marcel Popescu a avut două pasiuni, le-a împletit cu har". Mesajul clubului Dinamo, la moartea fostului președinte

Chestorul Marcel Popescu, fost președinte al clubului Dinamo, a murit miercuri, la vârsta de 72 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:32
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:51

Om care a iubit clubul din Ștefan cel Mare, a ajutat sportivii când aveau o problemă și încerca să fie prezent la toate competițiile în care erau implicați sportivii dinamoviști, fie în jocurile de echipă fie la disciplinele individuale, Marcel Popescu a fost perceput de componenții grupării roș-albe drept unul dintre cei mai implicați conducători.

Chestorul Marcel Popescu a practicat la juniori fotbal și atletism și a fost preşedintele CS Dinamo între 2000 şi 2009, fiind înlocuit în funcţie de Elisabeta Lipă. De asemenea, el a făcut parte din Consiliul de Administraţie al FC Dinamo, gruparea de fotbal.

"Clubul Sportiv Dinamo București deplânge trecerea la cele veșnice a generalului Marcel Popescu, fost președinte al clubului în perioada 1999 – 2009. Marcel Popescu s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani, noaptea trecută, la secția de terapie intensivă a Spitalului Fundeni din Capitală, după o îndelungată și demnă luptă cu o boală necruțătoare.

Născut pe 20 noiembrie 1949 la Măgurele (Ilfov), Marcel Popescu a avut două mari pasiuni: jurnalismul și Dinamo. Pe ambele le-a împletit cu har, atât ca ofițer de presă la FC Dinamo, cât și președinte la CS Dinamo. 

Marcel Popescu a fost un președinte implicat și ardent. A iubit și i-a elogiat pe marii sportivi ai României și a dorit mereu ca Dinamo să fie clubul numărul 1 al României. Clubul Mileniului III, cum îi plăcea să spună.

Pentru tot ce a făcut ca președinte, jurnalist sau fan, îi vom purta recunoșțință veșnică. Pentru cei care vor să-și ia un ultim rămas bun, generalul va fi depus astăzi la Cimitirul Ghencea III", au scris azi, pe pagina de Facebook, cei de la CS Dinamo. 

Modifică setările cookies