Marcel Popescu a murit marcel popescu Dinamo Sporturi

"Marcel Popescu a avut două pasiuni, le-a împletit cu har". Mesajul clubului Dinamo, la moartea fostului președinte

Chestorul Marcel Popescu, fost președinte al clubului Dinamo, a murit miercuri, la vârsta de 72 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:32
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:51

Om care a iubit clubul din Ștefan cel Mare, a ajutat sportivii când aveau o problemă și încerca să fie prezent la toate competițiile în care erau implicați sportivii dinamoviști, fie în jocurile de echipă fie la disciplinele individuale, Marcel Popescu a fost perceput de componenții grupării roș-albe drept unul dintre cei mai implicați conducători.

Chestorul Marcel Popescu a practicat la juniori fotbal și atletism și a fost preşedintele CS Dinamo între 2000 şi 2009, fiind înlocuit în funcţie de Elisabeta Lipă. De asemenea, el a făcut parte din Consiliul de Administraţie al FC Dinamo, gruparea de fotbal.

"Clubul Sportiv Dinamo București deplânge trecerea la cele veșnice a generalului Marcel Popescu, fost președinte al clubului în perioada 1999 – 2009. Marcel Popescu s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani, noaptea trecută, la secția de terapie intensivă a Spitalului Fundeni din Capitală, după o îndelungată și demnă luptă cu o boală necruțătoare.

Născut pe 20 noiembrie 1949 la Măgurele (Ilfov), Marcel Popescu a avut două mari pasiuni: jurnalismul și Dinamo. Pe ambele le-a împletit cu har, atât ca ofițer de presă la FC Dinamo, cât și președinte la CS Dinamo. 

Marcel Popescu a fost un președinte implicat și ardent. A iubit și i-a elogiat pe marii sportivi ai României și a dorit mereu ca Dinamo să fie clubul numărul 1 al României. Clubul Mileniului III, cum îi plăcea să spună.

Pentru tot ce a făcut ca președinte, jurnalist sau fan, îi vom purta recunoșțință veșnică. Pentru cei care vor să-și ia un ultim rămas bun, generalul va fi depus astăzi la Cimitirul Ghencea III", au scris azi, pe pagina de Facebook, cei de la CS Dinamo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!