Ion Tiriac si Camelia Potec, implicati intr-un accident de masina! Un om a ajuns la spital! Vezi ce s-a intamplat:

Camelia Potec Ion Tiriac Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2013, 16:47
Data actualizarii: Duminica 24 Februarie 2013, 17:56

Camelia Potec si Ion Tiriac au fost implicati astazi intr-un accident de masina in Bucuresti!

UPDATE: Se pare ca, pana la urma Ion Tiriac se afla in masina din spate si a vazut tot accidentul.
"Eu eram In masina din spate, am vazut ca in fata este masina doamnei Camelia Potec. Ea statea pe loc ca sa acorde prioritate si un scuter a intrat in ea. Am vazut, m-am dat jos, cum era si normal, ca sa ne asiguram ca nu este ceva grav. Am vazut ca soferul scuterului nu are rani grave. In scurt timp, la fata locului a venit si Politia care a luat masuratori. Doamna Potec este in regula, iar tanarul de pe scuter, din cate stiu, a fost transportat pentru verificari la spital", a declara Ion Tiriac.
 Masina in care se aflau cei doi fosti sportivi ai Romaniei a lovit un scuter! Omul aflat pe scuter a ajuns la Spitalul Floreasca.

Camelia Potec se afla la volan - ea a fost testata pentru alcoolemie insa rezultatul a iesit negativ

"Nu s-a asigurat si i-a iesit in fata, ca de fiecare data. Noi, care suntem pe motoare, nu ne vede nimeni. Nu te vede, nu se uita nimeni la tine I-au pus ceva la gat, picioarul il doare" a declarat un martor, prieten al scuteristului, pentru Romania TV.

"A fost un impact produs intre un autoturism marca Mercedes si un scuter, al carui conducator a ajuns la spital. La volan se afla o femeie, personalitate publica. Deocamdata a inceput cercetarea la fata locului - urmeaza ca in scurt timp sa avem si o concluzie. Accidentul s-a produs la intersectia Calea Floreasca cu o straduta adiacenta, de pe care iesea autoturismul" a declarat Ioana Stancu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!