Sporturi

Incredibil cum a ajuns sa arate cel mai musculos om din istorie! Cum arata dupa 3 operatii in ultimii 4 ani! Imaginea postata azi

Imaginea incredibila cu Coleman.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 13:33
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 13:37

Ronnie Coleman este cel mai mare culturist din toate timpurile. Acesta a castigat concursul Mister Olympia de 8 ori, detinand de asemenea recordul de cele mai multe concursuri de culturism castigate, in IFBB, cu 26 de titluri, recordul precedent fiind de 22 de titluri, detinut de Vince Taylor.

Coleman a avut insa probleme dupa ce s-a lasat de competitii. Acesta a suferit o operatie pe coloana in 2011, dupa care si-a revenit complet, pentru ca problemele sa reapara in ultimii ani.

Big Ron, asa cum este poreclit, a suferit interventii chirurgicale ce i-au inlocuit ambele solduri cu unele de titanium, acesta trecand printr-un adevarat calvar in ultimii ani.

Chiar si asa, Coleman, a revenit recent in sala de forta, pentru prima data dupa 3 luni, dupa cum recunoaste chiar acesta pe pagina personala. Chiar daca este departe de forma care l-a consacrat, Coleman continua sa faca ce iubeste, sa traga de fiare!

Modifică setările cookies