"Incerc sa inteleg ce mesaj imi transmite Dumnezeu" Drama prin care trece Anderson Silva dupa accidentare

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 15:50
"Incerc sa inteleg ce mesaj imi transmite Dumnezeu" Drama prin care trece Anderson Silva dupa accidentare

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Brazilianul si-a rupt piciorul pe 29 decembrie, intr-un meci de titlu UFC impotriva lui Chris Weidman, cel care ii furase centura la mijlocul aceluias an.

Acesta si-a fracturat piciorul in urma unei lovituri joase de picior. Cel mai mare luptator din toate timpurile a dus cea mai grea batalie la vestiar, dupa ce s-a terminat meciul. Clipele de groaza au fost povestite chiar de cel cu care s-a luptat, Chris Weidman:

"O sa tin minte toata viata strigatul lui Anderson Silva. Incerci sa nu devi emotional la astfel de meciuri insa a fost prea crud. Anderson tipa din toti plamanii pe targa, la vestiare. Nu o am auzit in viata mea asa ceva. Un sunet teribil", a spus Weidman.

La doar o luna si jumatate de la accident, Silva vorbeste prin ce trece in fiecare seara, dupa accidentarea teribila suferita:

"Am trecut prin foarte multa durere. Nu doresc nimanui sa treaca prin asta, nu pot sa dorm noaptea de durere. De cand m-am intors din Las Vegas, dupa ce am plecat de la spital, trec prin momente foarte grele. Incerc sa imi dau seama de ce mi s-a intamplat mie asta, de ce mi-am rupt piciorul si ce vrea Dumnezeu sa imi transmita prin asta", a spus Anderson Silva, citat de Tapnapspan.com.
 

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies