Imagini istorice: 4 romani au trecut Atlanticul intr-o barca cu vasle, in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute! RECORD de timp!

Autor: Sport.ro
Luni 22 Ianuarie 2018, 13:00

	Imagini istorice: 4 romani au trecut Atlanticul intr-o barca cu vasle, in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute! RECORD de timp!

Echipa romaneaca Atlantic 4, formata din Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu si Marius Alexe, a incheiat cu bine cursa de traversare a Oceanului Atlantic.

Cei 4 romani au reusit performanta extraordinara de a duce la bun sfarsit cursa din Atlantic.

Au stabilit un nou record de timp - 38 de zile, 14 ore si 32 de minute.

Precedentul record era de 44 de zile.

"Misiune indeplinita! Atlantic4 a traversat Oceanul Atlantic in 38 de zile, 14 ore si 32 de minute, stabilind astfel un nou record mondial pentru cea mai rapida ambarcatiune de tip Pure din categoria de 4 membri care traverseaza Atlanticul, recordul precedent fiind de 44 de zile, 20 de ore si 22 de minute apartinand echipei britanice All Beans No Monkeys", scrie site-ul Atlantic 4.

In vara anului trecut, echipa Atlantic4, atunci formata din 5 membri, Andrei Rosu, Vasile Osean, Ionut Olteanu, Marius Alexe si Alexandru Dumbrava, a stabilit un nou record mondial de viteza la traversarea Marii Negre intr-o ambarcatiune cu vAsle, 11 zile, 6 ore si 1 minut.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies