I-a cedat corpul de la steroizi si a stat la terapie intensiva 3 luni! Cum arata cand a iesit din spital! Nimeni nu l-a recunoscut

Autor: Sport.ro
Marti 18 August 2015, 17:58

	I-a cedat corpul de la steroizi si a stat la terapie intensiva 3 luni! Cum arata cand a iesit din spital! Nimeni nu l-a recunoscut

Steaua - Rosenborg, joi de la 21:00, in direct la ProTV

Tom Prince este unul dintre culturistii care erau pe val la sfarsitul anilor '90. Acesta a avut insa un accident aproape fatal, in timp ce se pregatea pentru un concurs in 2003. Prince a ajuns la urgenta dupa ce rinichii sai au intrat in blocaj si a fost aproape sa moara.

Culturistul a ajuns la urgenta si a fost operat, reusind sa supravietuiasca si sa isi revina dupa 3 luni la terapie intensiva si recuperare. Din pacate pentru el, nu a mai putut sa isi continue cariera de culturist, slabind teribil in doar cateva luni petrecute in spital.

Totul a fost cauzat de steroizii si de calmantele pe care acesta le lua, rinichii ramanand cu o capacitate de 90% de functionare. "Sunt constient ca nu o sa traiesc pana la 80 de ani, probabil limita o sa fie 65, dar 65 e mai bine decat 35, varsta pe care o aveam la data accidentului", a spus americanul.

Cîțu, criticat în PNL: Atitudinea asta de tip Băsescu, complet falimentară
BRAT
Modifică setările cookies