Gica Hagi david popovici natatie Simona Halep Tenis Sporturi

Gică Hagi se înclină în fața Simonei Halep și a lui David Popovici: "Fantastici! Românul are talent și e bun"

Gică Hagi, managerul tehnic al echipei Farul Constanța, a salutat performanțele remarcabile ale sportivilor români Simona Halep și David Popovici.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 17:11
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 17:11

Simona Halep (15 WTA) s-a calificat sâmbătă în finala turneului WTA 1000 de la Toronto, după ce a învins-o pe americanca Jessica Pegula, scor 2-6, 6-3, 6-4, iar în ultimul act, românca o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia (24 WTA), astăzi, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Halep are deja asigurată revenirea în top 10 mondial grație parcursului din Canada.

Gică Hagi îi laudă pe David Popovici și Simona Halep

Tot sâmbătă, David Popovici a scris din nou istorie în natația mondială. Înotătorul român a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber, la Campionatele Europene de la Roma și a stabilit un nou record mondial, 46,86!

Gică Hagi, un apropiat al Simonei Halep, spune că a urmărit și cursa lui David Popovici de sâmbătă și a ținut să îi felicite pe ambii. "Regele" așteaptă acum mai mult și de la sporturile de echipă, în special de la fotbal.

"Doi sportivi fantastici. Am văzut și cursa. Sunt sportivi care reprezintă România la cel mai înalt nivel. Se poate în România, semnalul pe care ni-l dau ei ăsta e. Suntem buni și cred că mai avem de lucrat la sportul colectiv, la echipe. Dar individual arătăm că românul are talent foarte mare și e bun. 

Sperăm să ajungă și fotbalul sus. E mai greu, la fotbal e nevoie de bugete foarte mari, de investiții foarte mari, dar sperăm ca lucrul acesta să se întâmple în viitorul apropiat, să se creeze acel entuziasm, iar jucătorii foarte buni să-i descoperim și să joace cât mai mult pentru România. Atunci cred că se vor schimba lucrurile", a spus Gică Hagi, la conferința de presă înaintea meciului cu Hermannstadt.

Modifică setările cookies