Ghinion pentru Catalina Ponor, cu o luna inaintea Mondialelor. "Veterana" de 28 de ani nu a putut participa la Nationale din cauza unei accidentari, dar vrea revansa la Glasgow

Autor: Sport.ro
Sambata 26 Septembrie 2015, 17:47

	Ghinion pentru Catalina Ponor, cu o luna inaintea Mondialelor. "Veterana" de 28 de ani nu a putut participa la Nationale din cauza unei accidentari, dar vrea revansa la Glasgow

Ajunsa la 28 de ani, Catalina Ponor viseaza sa-si incheie cariera cu un aur la Jocurile Olimpice de la Rio. Pana atunci, sportiva mai are insa de concurat si la Campionatele Mondiale de la Glasgow.

Catalina Ponor (28 de ani), gimnasta medaliata cu aur la JO de la Atena, in urma cu 11 ani, dar si cu argint si bronz la Londra, in 2012, nu a putut participa la Nationale. Sportiva a suferit o accidentare care a impiedicat-o sa ia startul in competitia in care ar fi fost cea mai varstnica participanta.

Catalina Ponor si-a anuntat revenirea in luna martie a acestui an, insa nu a putut participa la Jocurile Europene de la Baku, iar acum o accidentare i-a dat batai de cap. Totusi, sportiva planuieste sa reprezinte Romania la Glasgow, luna viitoare.

La Nationale participa totusi alte componente importante ale lotului national de gimnastica, intre care Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Iridon ori Laura Jurca.

In intrecerea masculina, aurul la individual compus a fost castigat de Cristian Bataga (CSM Bistrita), in timp ce proba pe echipe a fost castigata de Dinamo Bucuresti (Andrei Muntean, Andrei Ursache, Andrei Groaza si Robert Ghiuzan).

Veteranul Marian Dragulescu a participat sub culorile Stelei, si a luat bronzul pe echipe.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies