FOTO  & VIDEO | Momente de panica la ceremonia de premiere a sportivilor care au fost la JO, la Palatul Cotroceni: o canotoare a lesinat in timpul discursului presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit astazi la Palatul Cotroceni pe sportivii care au reprezentat cu succes Romania la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Rio.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2016, 18:26
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2016, 18:49

Un numar mare de sportivi care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice si Paralimpice au fost premiati astazi la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.

In timpul ceremoniei, la doar cateva secunde dupa ce presedintele si-a incheiat discursul, canotoarea Adelina Cojocariu, medaliata cu bronz alaturi de colegele din echipajul rame 8+1, a lesinat. Sportivei de 28 de ani i s-au inmuiat picioarele si a cazut, colegele ei intervenind imediat. De asemenea, tenismenul Horia Tecau a mers si el repede pentru a o ajuta pe Adelina Cojocariu sa se ridice.

Ulterior, canotoarea a fost scoasa din sala, dar a revenit la cateva minute distanta si a primit personal distinctia de la presedintele Iohannis.

Modifică setările cookies