FOTO | Delegatia Romaniei pentru JO a primit drapelul de la presedintele Iohannis. Ponor va purta steagul, Chitu a depus juramantul sportivilor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2016, 19:49
Data actualizarii: Joi 21 Iulie 2016, 21:03

Klaus Iohannis le-a inmanat sportivilor din delegatia Romaniei care va merge la Jocurile Olimpice drapelul. Catalina Ponor a fost cea care a primit drapelul de la seful statului, in timp ce Andreea Chitu a fost cea care a depus juramantul sportivilor.

Delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost primita in aceasta seara la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis inmanandu-le sportivilor drapelul pe care acestia il vor duce in Brazilia.

Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei la JO. Andreea Chitu a fost insa cea care a depus juramantul sportivilor.

Obiectivul Romaniei la JO este castigarea a minimum 6 medalii. In cazul indeplinirii acestui obiectiv, tot ar fi cea mai slaba performanta din istorie la JO. In 2008, Romania a obtinut doar 8 medalii, la Beijing.

"E putin, dar speram sa avem mai multi sportivi la Jocurile Olimpice viitoare", a spus Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului, facand referire la JO de la Tokyo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!