FOTO | Delegatia Romaniei pentru JO a primit drapelul de la presedintele Iohannis. Ponor va purta steagul, Chitu a depus juramantul sportivilor

Klaus Iohannis le-a inmanat sportivilor din delegatia Romaniei care va merge la Jocurile Olimpice drapelul. Catalina Ponor a fost cea care a primit drapelul de la seful statului, in timp ce Andreea Chitu a fost cea care a depus juramantul sportivilor.

Delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro a fost primita in aceasta seara la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis inmanandu-le sportivilor drapelul pe care acestia il vor duce in Brazilia.

Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei la JO. Andreea Chitu a fost insa cea care a depus juramantul sportivilor.

Obiectivul Romaniei la JO este castigarea a minimum 6 medalii. In cazul indeplinirii acestui obiectiv, tot ar fi cea mai slaba performanta din istorie la JO. In 2008, Romania a obtinut doar 8 medalii, la Beijing.

"E putin, dar speram sa avem mai multi sportivi la Jocurile Olimpice viitoare", a spus Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului, facand referire la JO de la Tokyo.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies