FOTO "Ești tot ce am visat!" Cu cine s-a logodit Simone Biles

Simone Biles Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 22:19
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 22:27

Multipla campioană mondială şi olimpică la gimnastică Simone Biles a anunţat, pe reţelele de socializare, că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens.

"M-am trezit o logodnică”, a scris sportiva de 24 de ani, pe Twitter, alături de câteva fotografii cu Owens şi de cererea în căsătorie făcută de acesta: "Abia aştept să-mi petrec pentru totdeauna viaţa cu tine, eşti tot ce am visat şi mai mult! Hai să ne căsătorim!"

Simone Biles s-a logodit

Ea a distribuit mai multe fotografii într-o postare pe contul ei de Instagram, inclusiv un videoclip cu inelul de logodnă. "Cel mai uşor da", a scris Biles. Gimnasta şi fotbalistul echipei Houston Texans s-au întâlnit pe internet chiar înainte de declanşarea pandemiei.

Owens a declarat pentru Texas Monthly, în ianuarie 2021, că izolarea care a amânat evenimentele sportive le-a asigurat timpul pentru a se cunoaşte mai bine.

"A fost unul dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost închis şi nu a putut face nimic. Aşa că am folosit perioada pentru a ne cunoaşte. A creat legătura noastră şi a făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător", a spus sportivul de 26 de ani.

News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!