Nationala Romaniei de Baseball baseball cristian manea Sporturi

E gata! Cum arată tricoul naționalei României de baseball: „Designul este unul special”

Naționala României de baseball va beneficia de un nou echipament!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 22:52
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 22:52

Tricoul naționalei României de baseball a fost afișat în cadrul Convenției Naționale a Federației Române de Baseball.

„Împreună cu colegii mei din conducerea Federației ne-am propus să schimbăm imaginea baseballului din România. Încercăm să construim o altă identitate și am începem cu tricoul echipei naționale a României. 

Designul tricoului este unul special, am încercat să împletim galbenul specific echipelor naționale ale României, dar și tradiția din baseball. 

Acesta va fi tricoul oficial pentru loturile naționale de seniori și juniori ale României“, a declarat Cristian Manea, președintele Federaţiei Române de Baseball şi Softball (FRBS). 

Totodată, FRBS a evidențiat faptul că au dat startul la o campanie prin care vor strânge fonduri pentru dezvolarea sporturilor baseball și softball în România.

„Am demarat o campanie prin care dorim să  strângem fonduri  pentru  dezvoltarea  baseball-ul și softball-ul  din România, în principal pe achiziții de echipament. 

În acest moment, federația are echipament sportiv uzat și aici mă refer la mingi, mănuși, bastoane. Pe site-ul oficial al Federației, fanii basebalului își pot achiziționa tricourile oficiale. Este o ediție limitată, cu doar 100 de tricouri de colecție, iar cei care vor achiziționa aceste tricouri vor primi în pachet și titlul de susținător oficial al echipei naționale de  baseball. Prețul unui pachet este de 1000 de lei“, a mai precizat oficialul FRBS, în cadrul aceleiași covenții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!