Sporturi

Dupa afacerea de 1 miliard de euro de la inceputul lunii, Tiriac pregateste o noua lovitura de milioane pe piata din Romania

Ion Tiriac este dispus sa intre pe o piata uriasa din Romania. Are un plan de inceput pe 3 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Iunie 2015, 08:35
Data actualizarii: Vineri 19 Iunie 2015, 08:38

Dupa ce la inceputul lunii Unicredit anunta ca vrea sa preia cele 45% de actiuni pe care le detinea la UniCredit Tiriac intr-o afacere de aproximativ un miliard de euro, acum directorul general de la Tiriac Energy anunta ca omul de afaceri este dispus sa intre pe piata retailerilor de benzina si motorina din Romania.

Este vorba despre un plan pe 3 ani al fostului mare tenismen, care doreste sa construiasca aproximativ 200 de statii de alimentare la nivel national.

"Avem in derulare un proiect-pilot de sapte statii, din care sase sunt operationale inca de anul trecut din decembrie. Targetul de volum va veni abia in 2017 deoarece anul viitor vom construi. Noi vrem sa construim in 2016 cel putin 50 de statii, iar in trei ani vrem sa ajungem la 200 de statii de alimentare la nivel national. Vizam si extinderea la nivel european", a declarat Remus Hirceaga, directorul general al Tiriac Energy, pentru Ziarul Financiar.

Modifică setările cookies