Cutremur la CSM Bucuresti dupa arestarea lui Oprescu! Directorul general cere "liniste si sprijin" pentru a nu intra in faliment

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, grupare infiintata si sustinuta de Consiliului General al Municipiului Bucuresti si de Primaria Capialei, a facut un apel la liniste si la sprijin din partea bucurestenilor, dupa ce primarul Sorin Oprescu a fost arestat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 14:26
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 14:38

''Avem nevoie de liniste si echilibru, de sprijinul bucurestenilor prin 'fan support', atât in arenele sportive, cât si in afara lor, si dorim sa ne bucuram impreuna pentru realizarile noastre comune, iar presa ne poate sustine in acest demers'', se arata intr-un comunicat dat publiciatii de clubul bucurestean si semnat de directorul general Constantin Caliman.

''Dat fiind faptul ca CSM Bucuresti este o instiutie publica, aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, finantata de Primaria Municipiului Bucuresti, evenimentele ultimelor zile aduc semne de intrebare asupra continuiatii si stabiliatii clubului. Va asiguram pe aceasta cale ca aceste intâmplari nefericie nu vor afecta clubul, sportivii si copiii inscrisi in acest proiect'', precizeaza comunicatul.

''Consiliul General si Primarul Sorin Oprescu au sprijini crearea unui club sportiv puternic, iar strategia comuna a fost cea de a deveni o pepiniera pentru sportul românesc, de a avea un numar cât mai mare de copii si juniori si de a obtine rezultate notabile in planul performantei sportive'', afirma Caliman, subliniind eforturile conducerii administrative de a optimiza activiatea instiutiei, de a construi o imagine buna clubului.

Clubul Sportiv Municipal Bucuresti a fost infiintat in anul 2007 de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, iar in ultimii doi ani a deveni o structura sportiva complexa, cuprinzând sectii sportive de atletism, baschet, handbal, motociclism, rugby, sah si volei.

in luna iulie 2013, in cadrul CSM Bucuresti a fost creat Centrul de Copii si Juniori, care reprezinta una dintre prioriatile conducerii administrative. Comunicatul indica faptul ca gruparea sufera la capiolul infrastructura si asteapta ''cu nerabdare construirea noii Sali Polivalente''.

CSM Bucuresti are 4.917 sportivi, din care 4.699 copii si juniori, 78 tineret si 140 seniori. De asemenea, CSMB are 105 uniati scolare partenere in cadrul parteneriatului cu ISMB pentru Centrul de Copii si Juniori, 135 de profesori/antrenori si 190 de grupe/echipe sportive.

Conducerea mentioneaza si performantele inregistrate de club, tilul national la handbal feminin, locul doi la handbal masculin, bronz la volei feminin. Junioarele I la handbal au castigat tilul de campioane nationale, iar in lotul echipei se afla si doua campioane mondiale: Bianca Bazaliu si Madalina Ion. si echipa de juniori III masculin a câstigat tilul de campioana nationala, iar fetele din categoria minihandbal sunt vicecampioane. De asemenea, echipa de rugby U16 a contribui la colectia de trofee, reusind sa devina campioana nationala, ca si echipa de rugby in 7.

CITESTE SI

Modifică setările cookies