Sporturi

Cutremur in lumea sportului! Greg Plitt, unul dintre cei mai tari culturisti ai planetei, a murit in aceasta dimineata!

Fost culturist profesionist, unul dintre cele mai populare modele de fitness ale ultimilor ani si un cunoscut "motivational speaker", Greg Plitt a murit la 37 de ani, in urma unui accident tragic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 10:31
Data actualizarii: Duminica 18 Ianuarie 2015, 10:42

O stire tulburatoare face inconjurul retelelor de socializare in aceasta dimineata, fanii culturismului si al fitnessului din toata lumea primit vestea mortii unuia dintre cei mai populari sportivi.

Greg Plitt, unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din Statele Unite si din intreaga lume, care s-a remarcat in ultimii ani si prin workshopurile sale motivationale si prin cateva roluri micute in filme, a incetat din viata.

Sportivul de 37 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, anunta postul american NBC Los Angeles, care spune ca acesta a fost lovit de un metrou de suprafata in Burbank.

Potrivit NBC, nu se stiu inca detaliile mortii acestuia, insa victima a fost identificata de prieteni, dupa zeci de minute in care medicii au incercat sa-i salveze viata.

Purtatorul de cuvant al Politiei din Burbank a declarat ca se va incepe o ancheta pentru a stabili imprejurarile mortii sportivului si nu a exclus posibilitatea unei sinucideri.

De-a lungul ultimilor ani, Plitt a pozat pentru cele mai cunoscute reviste de culturism si fitness din lume. Mai multe FOTO in galeria de mai jos.

Modifică setările cookies