Bomba inceputului de an. Celebrul Bob Sapp a castigat aseara primul meci dupa 10 ani! Trebuie sa vezi ce TKO a dat! VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 01 Ianuarie 2016, 17:16

	Bomba inceputului de an. Celebrul Bob Sapp a castigat aseara primul meci dupa 10 ani! Trebuie sa vezi ce TKO a dat! VIDEO

Bob Sapp este una dintre legendele sporturilor de contact, facand istorie atat in MMA cat si in kickboxing. Legenda lui Sapp nu este insa despre glorie si titluri castigate, ci despre un numar impresionant de meciuri pierdute, chiar si cu adversari mult mai mici decat el.

Sapp a reusit sa bata toate recordurile negative in ring, acolo unde a strans zeci de infrangeri in ultimii ani. In kickboxing, Sapp nu mai castigase din 2005, cand l-a invins la decizie pe japonezul Tomihara. De atunci, a pierdut 13 meciuri la rand, intre care s-a strecurat si o "victorie" obtinuta dupa ce adversarul s-a accidentat in timp ce il lovea pe Sapp ca pe un sac de box.

Americanul a revenit in ring in seara de revelion in Japonia, acolo unde s-a batut cu Akebono, celebrul sumokan ce a avut si el cateva meciuri de kickboxing si MMA, in care a strans un palmares de 12 infrangeri si 1 victorie. Sapp s-a impus prin TKO dupa ce l-a umplut de sange pe Akebono, meciul fiind oprit in runda a doua de catre doctori dupa ce japonezul a suferit o taietura oribila in urma loviturilor primite de la Sapp.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies