Ce nu iti spune nimeni despre culturistii din reviste. Cum a ajuns sa arate acest campion dupa ce s-a lasat de fiare! FOTO

Ce nu iti spune nimeni despre culturistii din reviste. Cum a ajuns sa arate acest campion dupa ce s-a lasat de fiare! FOTO

Flex Wheeler a avut probleme mari de sanatate dupa ce s-a lasat de culturism.

Kenneth Wheeler, cunoscut sub numele de Flex Wheeler, este unul dintre cei mai mari bodybuilderi care nu au castigat niciodata titlul suprem in culturism, Mister Olympia.

Acesta a castigat de 4 ori concursul Arnold Classic si a fost descris de celebrul Schwarzenegger dreptul unul dintre cei mai buni culturisti pe care i-a vazut vreodata. Flex a iesit de 2 ori in cariera al doilea cel mai tare culturist de pe planeta.

Americanul a avut insa probleme de sanatate dupa ce s-a retras din activitatea competitionala, suferind in transplant de rinichi in 2003, in urma caruia si-a revenit cu greu. Wheeler si-a pierdut total forma, ajungand sa apeleze la metode neconventionale pentru a arata masiv.

Flex si-a injectat synthol in brate, un ulei ce umfla mana si da impresia de musculatura proeminenta. Mai mult, Flex si-a facut si niste tatuaje imense pe maini, pentru a acoperi semnele injectarii cu synthol.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies