GALERIE FOTO Cătălin Moroșanu a decis o schimbare. Ce noutate a apărut în Dynamite Fighting Show

Catalin Morosanu Dynamite Fighting Show Sporturi
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 16:07
Data actualizarii: Miercuri 15 Februarie 2023, 15:55

Galele Dynamite Fighting Show sunt transmise pe Pro Arena și VOYO.

Cea mai mare promoție de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show, a lansat noul kit oficial al luptătorilor care intră în arenă în sezonul 2023. Acesta poartă semnatură celor de la Peak Sport, brand care îi îmbracă pe cei mai cunoscuți luptători încă din 2019, dar are acorduri pe plan intern inclusiv cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român, dar și cu naționala de baschet.

Noul echipament păstrează culorile tradiționale ale promoției, roșu și negru, oferind o viziune fresh a brandului. „Ne bucurăm să prezentăm noile echipamente. Sunt sigur că o să vă placă pentru că încercăm să ne updatăm în fiecare an”, a spus Cătălin Moroșanu.

„Suntem la al cincilea sezon împreună cu Peak și a venit momentul să îmbrăcăm haine noi, este un echipament fresh pe care inclusiv fanii îl vor putea obține de pe site-ul oficial, dar pe parcursul anului vom avea noi surprize din acest parteneriat”, a declarat și Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show.

Cei care au prezentat echipamentul, modele de ocazie pentru acest eveniment, au fost luptătorii Andrei Ostrovanu și Sebastian Cozmâncă. Fondat acum peste 3 decenii în China, Peak Sport a devenit unul dintre cele mai mari branduri din industrie la nivel global, având în acest moment 13 comitete olimpice, dar și zeci de echipe naționale din diverse sporturi.

Dynamite Fighting Show este singura organizație de arte marțiale care are un acord în lume cu brandul al cărui ambasador este faimosul baschetbalist Tony Parker.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!