Vineri 19 Mai 2017, 21:36

Cand era copil, i se spunea "Grasul". Un fost rugbyst roman e acum antrenor de fitness si intoarce toate privirile. VIDEO

Cand era mic, copiii ii spuneau Grasul, iar asta l-a motivat sa se apuce de sport. A facut rugby 14 ani, iar acum e antrenor de fitness. Toata lumea care intra in sala lui il admira.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fostul rugbyst de la Dinamo e un antrenor model la fitness. S-a apucat de sport ca sa scape de ironiile copiilor. 

"Toti cei care ma cunosc imi spuneau "Grasu"; toata copilaria mea, pana am terminat liceul, mi s-a spus asa. Acum sper sa ma mai recunoasca vechii colegi", spune Eduard Solomon.

Fostul rugbyst nu se desparte de mingea de rugby nici la sala. Prima dragoste nu se uita. Eduard Solomon a jucat rugby timp de 14 ani la Dinamo.  

"Mi-a placut pentru ca e un sport foarte barbatesc. Eram potrivit pentru sportul asta, era destul de greu sa treci de mine, eram destul de maricel", mai spune el.

La sala are o tehnica speciala si arata perfect, desi trage de fiare doar o ora pe zi.

"Cred ca atrag mai mult privirile acum in sala, deoarece aici vin mult mai multe fete decat la un stadion de rugby", mai spune el.0 comentarii
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT