Bucurati-va de fotbal, varianta americana! Un roman povesteste experienta unei zile traite la un meci in State! Cat costa berea si burgerii
Luni 08 Ianuarie 2018, 13:08

Bucurati-va de fotbal, varianta americana! Un roman povesteste experienta unei zile traite la un meci in State! Cat costa berea si burgerii

Meciul asta e un fel de Barca - Real in fotbalul nostru

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Fotbalul american este combinatie intre arta razboiului pe iarba si o masinarie uriasa de facut milioane de dolari. Stadioanele din State se umplu la orice meci, zeci de milioane de oameni se lipesc de televizoare, iar sponsorii investesc masiv in sportul preferat al unei natiuni care pulseaza pentru acele secunde de adrenalina.

Pentru noi, romanii, fotbalul american este complicat, dar odata inteles pasiunea creste la fiecare partida. Intensitatea unui meci este foarte mare, iar uriasii de peste 100 de kilograme au o agilitate nemaiintalnita in sport. Totul se poate decide intr-o fractiune de secunda, iar trecerea de la agonie la extaz depinde de o pasa sau uneori de o decizie a quarterbackului, a conducatorului de joc pe romaneste.

Experienta unui meci de fotbal american este unica pentru un roman si ma bucur ca am putut avea parte de asa ceva, mai ales ca am avut sansa de a merge la Barcelona – Real Madrid din fotbalul american. Pittsburgh Steelers – New England Patriots este ceva de vis pe stadionul singurei echipe care a castigat pana acum de 6 ori Super Bowl, titlul in fotbalul american.

Citeste articolul complet pe ionalexandru.ro1 comentarii
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT