benny adegbuyi benny adegbuyi - ben saddik Sporturi

FOTO Benny Adegbuyi luptă la Dusseldorf într-un meci revanșă cu marocanul Ben Saddik. Tot ce trebuie să știi despre confruntare (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Cel mai bine cotat luptător român de kickboxing, Benny Adegbuyi, locul 5 mondial, va lupta sâmbătă seară, la arena Castello din Dusseldorf, într-un meci revanșă cu marocanul Jammal Ben Saddik, al doilea clasat în topul greilor din lume.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2022, 15:46
Data actualizarii: Sambata 20 August 2022, 15:43

Duelul dintre cei doi va fi capul de afiș al galei Glory Kickboxing 81, cea mai mare organizație de kickboxing din lume. Benny este luptător din Glory din 2013, iar în ultimii 7 ani a fost în permanență clasat în Top 5 la categoria grea.

Până în prezent, a disputat 20 de meciuri în Glory, câștigând 15 dintre ele, inclusiv trei turnee piramidale.

  • Prima reactie a lui Benny Adegbuyi dupa ce l-a INVINS prin KO pe URIASUL Badr Hari: V-am zis ca el renunta primul! Mesajul pentru romani

Benny Adegbuyi are 120 kg

Pentru duelul de sâmbătă seară, Adegbuyi s-a antrenat în ultimele două luni în patria kickboxului, Olanda, la Super Pro, sub comanda lui Dennis Krauweel, cel care i-a făcut campioni mondiali pe Albert Kraus și Rico Verhoeven.

În acest moment, Adegbuyi are 120 de kilograme, cu două mai mult decât la precedentul meci, aceasta fiind o alegere tactică.

Prima confruntare cu Ben Saddik a fost în 2018, în finala turneului piramidal de 8 de la Rotterdam, atunci când marocanul a câștigat prin KO. „Eram deja foarte obosit, venisem după 6 reprize istovitoare. Sunt sigur că într-un super fight, lucrurile vor arăta altfel”, a spus Benny la conferința de presă.

Ulterior, cei doi trebuiau să se confrunte în toamna lui 2021, însă meciul dintre cei doi a fost amânat, Ben Saddik înlocuindu-l pe Alistair Overeem pentru duelul pentru centură cu Rico Verhoeven.

"Aștept acest meci din 2018"

„Aștept acest meci din 2018. De atunci, îmi tot doresc să îl am din nou în față pe Ben Saddik. Îmi doresc să demonstrez că se poate, vreau să reprezint România cu mândrie și să mă întorc acasă victorios”, a mai afirmat Benny.

Duelul dintre cei doi de la Dusseldorf va putea fi urmărit în direct sâmbătă seară pe Pro Arena și VOYO, gala urmând să fie transmisă de la ora 21:00.

Modifică setările cookies