Barack Obama a criticat public un jucator din NFL care si-a lovit logodnica: "Nu asa face un barbat adevarat" VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 19:34
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 20:56

Jucatorul Ray Rice, fost la echipa de fotbal american Baltimore Ravens, surprins de o camera de supraveghere cum isi lovea logodnica, a fost aspru criticat de presedintele SUA, Barack Obama, informeaza l'Equipe.

"Sa lovesti o femeie nu este ceva ce face un barbat adevarat si acest lucru este adevarat indiferent daca actul de violenta se produce in public sau, mult mai des, in spatele usilor inchise", a afirmat Obama, prin intermediul unui comunicat dat publicitatii de purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest.

"Stoparea violentei domestice este ceva mult mai important decat fotbalul", a continuat comunicatul, care reaminteste faptul ca presedintele este tatal a doua fete. "Ca orice american, el crede ca violenta domestica este demna de dispret si inacceptabila intr-o societate civilizata", a adaugat sursa citata.

Echipa de fotbal american Baltimore Ravens a pus capat, luni, colaborarii cu jucatorul Ray Rice, dupa ce in presa au aparut imagini surprinse de o camera de supraveghere, in care sportivul poate fi vazut lovindu-si logodnica, intr-un lift din Atlantic City, in luna februarie.

"Ravens s-a despartit de Ray Rice", a anuntat echipa americana pe contul sau de Twitter.

Ray Rice face deja obiectul unei suspendari de doua meciuri de catre NFL pentru comportamentul sau violent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!