Andreea Chitu, medalie de argint la Mondialul de judo, categoria 52 kg!

Autor: Sport.ro
Marti 26 August 2014, 15:01

	Andreea Chitu, medalie de argint la Mondialul de judo, categoria 52 kg!

Andreea Chitu a pierdut finala in fata detinatoarei titlului mondial, Majlinda Kelmendi.

UPDATE 15:10 Andreea Chitu a cucerit medalia de argint la CM de judo, dupa ce a fost invinsa in finala de detinatoarea trofeului mondial, Majlinda Kelmendi din Kosovo.


Andreea Chitu si-a asigurat medalia de argint la Campionatul Mondial de judo de la Celiabinsk (Rusia), dupa ce s-a calificat in finala categoriei 52 de kilograme, invingand-o, in penultimul act, pe Erika Miranda (Brazilia), scrie Mediafax.

Andreea Chitu a avut primul tur liber in grupa D, iar in turul doi a invins-o pe Christianne Legentil (Mauritius), trecand apoi si de sportiva italiana Odette Giuffrida. In ultimul meci din grupa D, Andreea Chitu a castigat lupta cu Mareen Kraeh (Germania) si s-a calificat in semifinale.

In aceasta faza, Chitu a intalnit-o pe Erika Miranda (Brazilia), castigatoarea grupei C, pe care a invins-o, calificandu-se in finala. In ultimul act, Andreea Chitu o va intalni pe detinatoarea titlului mondial, Majlinda Kelmendi din Kosovo, dar care evolueaza sub steagul Federatiei Internationale de Judo (IJF).

La aceeasi categorie, in grupa A, Larisa Florian a fost eliminata in turul doi, dupa un prim tur liber, de sportiva Daria Skripnik (Belarus).

Luni, in prima zi a Campionatului Mondial, la categoria 48 de kilograme, Monica Ungureanu a fost eliminata in turul doi de campioana europeana, unguroaica Eva Csernoviczki.

Pentru Romania vor mai lupta Loredana Ohai si Corina Caprioriu (cat. 57 kilograme), respectiv Cristian Bodirlau (cat. 81 kilograme) si Vladut Simionescu si Daniel Natea (plus 100 kilograme).

Campionatul Mondial de judo are loc in Rusia, la Celiabinsk, intre 25 si 31 august, cu participarea a 639 de sportivi din 110 tari.

Criză politică. Surse: USR-PLUS rămâne în coaliție dacă iese Cîțu din Guvern
BRAT
Modifică setările cookies