GALERIE FOTO Artista care a câștigat 4 milioane de dolari cu ajutorul UFC

Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 09:23
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 09:30

Galele UFC sunt ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO.

de Alexandru Ganci

Brittney Palmer este o prezenta constanta in UFC. O vedem la toate galele importante prezentand runda care urmeaza, o vedem la catarul oficial alaturi de colegele sale si de oficialii UFC si o vedem pe social media.

Desi toata lumea se astepta sa fie doar o prezenta decorativa, Brittney este o fata extrem de talentata, care s-a folosit de expunerea oferita de UFC pentru a reusi sa isi vanda tablourile.

Inainte de contractul cu UFC, tanara din Los Angeles a incercat mereu sa isi faca loc in lumea artistica, dar cum viata de artist este foarte complicata a fost nevoita sa pozeze ca model, iar o serie de reclame au ajutat-o sa prinda primul contract serios, cu Playboy.

De aici si pana la contractul cu UFC a fost doar un pas. Brittney s-a folosit din plin de expunerea primita si a inceput sa isi promoveze propriile lucrari. A reusit sa isi expuna tablourile in expozitii celebre, alaturi de lucrari ale unor pictori consacrati si treptat a inceput sa vanda foarte bine.

Tablourile sale se vand cu pana la 30.000 de dolari si o mare parte din bani au fost donati catre UNICEF. Astfel, Brittney a reusit sa stranga o avere frumoasa de aproximativ 4 milioane de dolari. In urma cu putin timp Brittney, care este o mare pasionata de filme SF, a semnat “contactul vietii sale” cu Star Wars. pentru care a desenat o serie de postere si personaje pentru animatie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!