Romanca Anca Marcus, locul 3 la Olympia Bikini! A fost dublura Angelinei Jolie si finalista la Lingerie Bowl! Citeste povestea ei:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Septembrie 2010, 08:59

	Romanca Anca Marcus, locul 3 la Olympia Bikini! A fost dublura Angelinei Jolie si finalista la Lingerie Bowl! Citeste povestea ei:

O romanca i-a cucerit pe americani la Ms. Olympia Bikini, care a avut loc sambata in California. Anca Marcus a castigat medalia de bronz, primele doua locuri fiind ocupate de sportive din SUA.

Zhanna Rotar (USA – locul 4), Brooke Mora (USA – locul 2), Sonia Gonzales (USA – locul 1),
Anca Markus (Romania – locul 3), Dina Al-Sabah (Kuwait – locul 5)

Anca Marcus este o romanca nascuta in Targu Mures. Este stabilita in Santa Monica (California) iar sportul este viata ei. Tatal ei a fost antrenor al lotului olimpic de Judo, iar mama ei gimnasta.

Si-a inceput viata sportiva in gimnastica, iar la 6 ani si-a dat seama ca iubeste acest sport. A continuat cu gimnastica ritmica pana la 16 ani, reusind sa castige mai multe medalii. A descoperit antrenamentul cu greutati si s-a indragostit de fitness.

Are in palmares o clasare in TOP 10 la Miss Bikini America 2007 si Miss Bikini Universe 2008. A castigat NPC Orange Countey Muscle Classic si a terminat pe 2 la NPC Bodybuilding Championship.

Anca Marcus a pozat pentru mai multe reviste, cum ar Flex, Planet Muscle, Max Sports and Fitness, Glutes, BTM sau Fit Models International.

A trait visul oricarui model. A jucat fotbal americat in finala Superbowl si a fost chemata la un casting pentru dublura actritei Angelina Jolie.

Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Cîțu să formeze un nou Guvern
BRAT