A vrut sa salveze banii gimnastelor si a fost impuscat in plina strada: "Am murit atunci, in Venezuela". Povestea dramatica a lui Toma Pradatu

A vrut sa salveze banii gimnastelor din mana talharilor, a fost impuscat in plina strada si a ajuns in scaun cu rotile. E povestea sfasietoare traita de fostul secretar al Federatiei de Gimnastica.

Fost secretar al Federatiei de Gimnastica, Toma Pradatu a fost impuscat in Venezuela in 1998 de o banda de talhari. Avea la el diurnele gimnastelor si n-a vrut sa le dea banii atacatorilor. 

"Eu am murit in 1998, la Caracas. M-am trezit dupa doua zile din coma, dar nu mai sunt acelasi om", isi spune durerea Toma Pradatu.

"Am fost la banca si am luat niste bani, m-am intalnit cu copiii (n.r gimnastii Romaniei) la un supermarket si am fost atacat. Nu am vrut sa le dau banii si de acolo mi se trage", povesteste Toma Pradatu.

Belu si Bitang au fost cu Pradatu la Caracas in ziua blestemata. Criminalul care a vrut sa-i fure banii nu a fost prins nici pana astazi.

"Cred ca as da si haina de pe mine numai sa nu patesc ce am patit", spune el acum.

Citeste si:Toma Pradatu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies