Spania

ZIUA Z pentru Barcelona! Spaniolii au decis ca La Liga va continua, duminica M-S-N poate castiga titlul!

Justitia din Spania s-a razgandit si permite ca finalul sezonului sa aiba loc.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015, 16:12
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2015, 16:24

Ultimele doua etape din Spania erau sa nu se mai joace, din cauza unei dispute pe drepturile TV. Initial, Federatia Nationala a decis ca sezonul trebuie sa ia o pauza, in data de 6 mai.

"Sezonul din Spania se va putea incheia dupa ce suspendarea decisa de Federatia Spaniola (RFEF) si greva jucatorilor au fost ridicate de justitie. RFEF suspendase finalul sezonului si sindicatul fotbalistilor stabilise o greva ca urmare a unei controverse cu privire la drepturile de televizare", este anuntul oficial aparut astazi.

Barcelona poate sa castige astfel trofeul La Liga inca de duminica: are meci pe Calderon, cu Atletico Madrid, iar daca bate nu mai conteaza ce face Real in duelul cu Espanyol, de pe El Prat.

Si finala Cupei Spaniei, dintre FC Barcelona si Athletic Bilbao, se va desfasura conform programarii, la 30 mai. Instanta a precizat ca masurile decise joi sunt provizorii, inaintea judecarii pe fond, in luna iunie. Federatia Spaniola de Fotbal anuntase, la 6 mai, ca a decis suspendarea pe o durata nedeterminata a tuturor competitiilor interne incepand din 16 mai, din cauza noului sistem de repartizare a banilor din drepturile de televizare.

Fotbalistii care doreau sa intre in greva erau de parere ca impartirea banilor conform intelegerii dintre guvernul spaniol si liga spaniola dezavantajeaza cluburile aflate mai jos in clasament.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies