Ziua pe care Messi NU credea ca o va trai vreodata! Ajunge in fata judecatorului in procesul de frauda

Ziua pe care Messi NU credea ca o va trai vreodata! Ajunge in fata judecatorului in procesul de frauda

Leo Messi nu scapa de justitia spaniola! O instanta din Barcelona a respins apelul facut de avocatii superstarului argentinian. Messi va trebui sa apara in fata judecatorilor pentru a da explicatii intr-un caz de frauda cu prejudiciu de 4,1 milioane de euro.

Conform Inaltei Curti Provinciale din Barcelona, exista probe care indica faptul ca Messi ar fi beneficiat de pe urma actiunilor unei retele de companii care lucrau pentru a frauda statul spaniol. Instanta sustine ca Messi trebuie sa discute cu magistratii, indiferent daca stia de structura care lucra in defavoarea statului sau nu.

Decizia comunicata astazi atrage continuarea investigatiilor in ceea ce-l priveste pe Messi si pe tatal sau pentru infractiuni de frauda economica produse in anii 2007, 2008 si 2009.

Conform datelor publciate de El Pais, tatal lui Messi ar fi fost responsabil de crearea retelei de companii amintite in perioada in care Leo era minor. Firmele ar fi lucrat la drepturile de imagine ale lui Messi, permitandu-i sa plateasca taxe mai mici decat ar fi fost normal in cazul contractelor importante de publicitate pe care si le-a asigurat.

Apararea lui Messi a sustinut ca jucatorul nu si-a dedicat nici macar 'un minut din viata citind, studiind sau analizand' contractele. Judecatorul a raspuns ca Messi a semnat singur contractele dupa ce a implinit 18 ani, iar numele sau apare in rolul administratorului unic la una dintre firmele cu activitate suspecta. Chiar daca Avocatul Poporului a cerut ca Messi sa fie achitat, Fiscul spaniol a insistat pentru continuarea anchetei.

Citeste si:Leo Messi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies